De essentie

vanuit de bron, het pad verkennen, steen voor steen

vanuit jezelf, de balans hervinden, stap voor stap

vanuit jouw kracht, een innerlijk weten, Ja ik voel, ik wil en kan!

Het gesprek

Ik kijk naar jou in je volledigheid, oftewel holistisch. Naar je achtergrond, lichamelijke klachten, emotionele klachten en je omgeving op het moment. Maar ook naar je leefwijze, medicijngebruik en gebeurtenissen in je leven die impact kunnen hebben gehad. En zo zijn er nog een aantal punten. Je kan ervan uitgaan dat alles wat besproken wordt volledig vertrouwelijk en zonder oordeel is.

De behandeling

Je mag met kleding aan gaan liggen op een behandeltafel. Ik werk met jou en jouw energie door middel van handoplegging en strijkende bewegingen langs jouw lichaam. Er kunnen sensaties ontstaan zoals onder andere warmte, koude, trillingen, moeheid, zwaarte, borrelen van maag/darmen of een loom gevoel. Het kan zijn dat na de behandeling de klachten tijdelijk verergeren. Het is raadzaam na de behandeling rust te nemen.

feather-flow-2

Intakegesprek

In het intakegesprek wisselen we informatie uit. Het bespreken van deze gegevens geeft mij handvatten in wat nodig is om het pad van heling te gaan bewandelen. Een intakegesprek duurt ongeveer 2 uren, kosten zijn    € 120,= .

Healing

We gaan aan het werk met jouw energieveld, waarin een schat aan informatie ligt. Bij een healing help ik je om blokkades te voelen en vrij te geven, de pareltjes erin te ontdekken en te koesteren. Hetgeen wat vastzit in beweging te brengen zo dat het zelfgenezende vermogen in jou aangesproken wordt en gehoord mag worden. Een healingsessie inclusief gesprek duurt ongeveer 1,5 uur, de kosten zijn  € 90.  

Herhaling

Soms is een herhaling nodig, soms is één behandeling al voldoende . Jij bepaalt dat zelf. In beweging komen is een eerste stap. Het pad bewandelen kan een lange weg zijn. Hoeveel hindernissen, zijpaden en afleiding je tegenkomt tijdens het bewandelen van dat pad zijn van invloed op jouw proces van heelheid.