Over mij

Mijn naam is Sonja van Dijk. Thuiskomen bij mezelf is heel belangrijk voor mij. Zo belangrijk dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Door mijn eigen worstelingen, en die van anderen om me heen, groeide de behoefte te willen helpen en schoolde ik mijzelf tot holistisch energetisch therapeut.

Mijn pad naar de Bildtse bron

Na vele omzwervingen realiseerde ik mij op mijn 32e, na jaren in het MCL in de voedingssector te hebben gewerkt, dat het tijd was om me op andere zaken te richten. Ik wou iets anders doen, iets waardoor ik geïnspireerd raakte. Na een zoektocht kwam ik erachter dat ik andere mensen wou bijstaan in hun proces. Ik koos voor de opleiding sociaal pedagogisch hulpverlening en werkte als hulpverlener met diverse doelgroepen. Ik heb gewerkt met gehandicapte mensen, in de psychiatrie en met jongeren en gezinnen. Met deze ervaring startte ik op mijn 38e een coachingsbedrijf, waarbinnen ik de afdeling bewindvoering heb opgezet. Als bewindvoerder stimuleerde ik mensen om hun leven weer op de rit te krijgen. Een paar jaar geleden voelde ik de behoefte om mezelf meer te ontwikkelen op spiritueel niveau. Mijn eerste stap hier naartoe was voor mij het volgen van de Zen shiatsu opleiding, welke ik in 2015 voltooide. Daarna ben ik gestart met de opleiding CVIO te Dokkum.

Mijn praktijk

Mijn praktijk staat op de Oudebildtdijk, ik geniet hier volop van het weidse uitzicht, de ruwheid en het fragiele van de natuur en de vele facetten van de elementen. Dit is voor mij de plek bij uitstek om bij de bron van mezelf te komen. De praktijk is makkelijk bereikbaar. Nabij Stiens (15 minuten) en een klein half uurtje vanaf Leeuwarden.

Wil je weten hoe ik je kan helpen? Plan online een gratis kennismakingsgesprek in.

Ik zie je graag. Je bent van harte welkom.