Ervaar jouw innerlijke kracht en ontwikkel jezelf

Mijn naam is Sonja van Dijk. Thuiskomen bij mezelf is heel belangrijk voor mij. Zo belangrijk dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Door mijn eigen worstelingen, en die van anderen om me heen, groeide de behoefte te willen helpen en schoolde ik mijzelf tot holistisch energetisch therapeut.

Helende en energetische therapie

Bij de Bildtse Bron kan je een holistisch Energetische behandeling ontvangen. Holistisch werken betekent dat ik naar jou als geheel kijk. Jij als mens bestaat niet alleen uit een lichaam en een geest. Je bent veel meer dan dat. Het fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele in jou werkt met elkaar samen. Daarnaast werk ik met het chakra systeem.

Het chakrasysteem behelst zeven niveaus van energievelden die ons lichaam beïnvloeden. het zijn energetische organen met ieder een eigen functie. Daarnaast is dit systeem een metaforisch model wat op veel vragen over het psychisch en lichamelijke functioneren een antwoord geeft.

DSC09032-2

De rust van Oudebildtdijk

Mijn praktijk staat op de Oudebildtdijk, ik geniet hier volop van het weidse uitzicht, de ruwheid en het fragiele van de natuur en de vele facetten van de elementen. Dit is voor mij de plek bij uitstek om bij de bron van mezelf te komen. De praktijk is makkelijk bereikbaar. Nabij Stiens (15 minuten) en een klein half uurtje vanaf Leeuwarden.

Tijdelijk 50% korting op intake

Wat kan je verwachten van de intake?
In het intakegesprek wisselen we informatie uit. Het bespreken van deze gegevens geeft mij handvatten in wat nodig is om het pad van heling te gaan bewandelen. Je gaat na het gesprek met kleding aan op de behandeltafel waar je de healing ontvangt. Tijdens deze heling wordt er gebruik gemaakt van je zelfherstellend vermogen en worden er eventueel aanwezige blokkades opgeheven. Na de intake is er altijd een mogelijkheid voor een vervolg behandeling. Tijdelijk betaal je slechts € 60,- voor de intake. 

Wil je weten hoe ik je kan helpen, direct een intake inplannen of gewoon meer informatie? Neem gerust eens vrijblijvend contact op middels onderstaand formulier. Ik zie je graag. Je bent van harte welkom!

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

E-mail*

Bericht